Nu er det igen blevet den tid, hvor vi skyder vores store Rockshow i gang! Der er allerede en masse forberedelser i gang og i næste uge starter vi for alvor op.

 

Dette års Rockshow bliver en smule anderledes, da vi ikke tager udgangspunkt i én musiker, som vi har gjort de mange forgangne år, men hel tidsperiode. Vi dykker ned i den danske musikalske guldalder, nemlig 80’erne!

Der er dermed lagt op til en hitparade med nogle af de mest ikoniske danske hits igennem tiden, som både unge og voksne kender og kan synge med på. Så der er lagt op til et brag af en koncertoplevelse!

 

billetbooking.

 

Som altid inviterer vi alle interesserede ind og opleve vores Rockshow og det er ganske gratis at booke billetter til et af vores 5 shows.

Vælg en af nedenstående datoer for at booke dine billetter:

 

 

NB: man kan maks booke 5 billetter pr. ordre. Ønsker man flere, er man velkommen til at oprette endnu en ordre. Der er ikke faste siddepladser, så man sætte sig bare sammen.

Afbestilling af billetter

Ønsker man at afbestille sine billetter eller ændre dem til en anden dato, skal man kontakte Jacob på [email protected] og oplyse sit ordrenummer.
Det er gratis at deltage, men vi stadig et begrænset antal siddepladser. For at sikre, at alle kan komme ind og se det ønskede show beder vi derfor om, at tage kontakt, hvis man ønsker sletning eller ændring af sine billetter.

 

hvad er rockshow?

Rockshowet er vores store fællesprojekt, hvor hele skolen samles og arbejder på, at få en stor professionel koncert stablet på benene.

Udover musikelever, som leverer musikken, er der alt fra kostumedesignere, lyd og lys teknikere, kamera folk til dansere og scenebyggere.

Her kan du, hvordan de sidste år har set ud:
Rockshow 2021 | “New Light” (musik af John Mayer)

Rockshow 2020 | “Unusual?” (musik af Mads Langer)

 

Det bliver en uge med fart på, så alt spiller til weekendens 5 shows i uge 46 og på vores sociale medier, kan du følge med i hele processen og komme bagom, hvordan vores Rockshow bliver til.