ny vestbirker.

overvejer du, om vestbirk er noget for dig?

At vælge efterskole er en stor beslutning. Du kan her på siden læse om, hvorfor vores tidligere elever synes, at Vestbirk var det helt rigtige valg for dem og hvad det vil sige at være en Vestbirker.

at være en
vestbirker.

mærket for livet.

Et ophold på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er ikke bare et år på efterskole – det er et år, hvor du bliver en Vestbirker!

Én der brænder for noget, én der har noget på hjerte og én der tager aktivt del af af et helt specielt fællesskab med fælles udgangspunkt.

fællesskab.

Èn for alle og alle for èn.

Fællesskabet er vores platform og limen i et succesfyldt efterskoleophold. Vi tror på rummelighed og gode venskaber. Og selvfølgelig en rar og sober omgangstone med respekt for hinanden. Vi forventer, at en Vestbirker bidrager og tager ansvar. Vi ser både nuværende og tidligere elever, deres familier og de ansatte på VMSE som et fællesskab, der er på samme hold.

Stolte traditioner

På Vestbirk har vi drevet efterskole i mere end 100 år, og vi har mange stolte traditioner. Vi kan godt li’ værdien af en fælles historie, der hvert år skrives et nyt kapitel til. Samtidig sætter vi en ære i at være med på noderne. Vi elsker at udvikle ting og kan godt li’ at sætte nye skibe i søen.

personlig udvikling.

Et efterskoleår er en dannelsesrejse! Vi tilbyder et efterskoleophold, hvor der sættes permanente spor. Vi tror på ordentligthed, gode manérer og en varm og omsorgsfuld omgangstone. Og så er vi af den overbevisning, at det gør en forskel at brænde for noget! Vi ønsker at give unge mennesker en bagage med i livet, som sætter dem i stand til at møde det samfund, der ligger efter Vestbirk.

Vi tror på, at gode relationer er vigtige! Og at de er fundamentet for trivsel og personlig udvikling. Et trygt menneske er et glad menneske, som tør gribe udfordringer og stole på processen. Vi forsøger at skabe tryghed gennem ordentlighed, gennemsigtighed og et møde med en flok autentiske voksne, der alle brænder for livet med unge mennesker. Vi viser dig en vej, som gennem holdninger, oplevelser, omsorg og høj faglighed ruster dig til dit videre liv.

Uanset om du leder efter en musikefterskole, rideefterskole, fodboldefterskole eller en efterskole med mange valgfag, så er det vigtigt, at du indstiller dig på, at du ved siden af dine interesser bliver en Vestbirker! En del af et forpligtende fællesskab, der har mod på personlig udvikling.

Vi glæder os til at møde DIG!

 

forstand.

styrke.

hvad siger tidligere elever.

grobund.

balance.

hvad siger tidligere forældre.

om vestbirk.

Læs alt, der er værd at vide om hverdagen, værdier, nyheder og vores personale her på Vestbirk.

Her kan du også læse mere om vores 9. og 10. klasse undervisning og hvordan et efterskoleskema ser ud.

besøg
vestbirk musik- & sportsefterskole.