oplevelser.

et år du aldrig glemmer. 

 

Vi tror på, at oplevelser ud over det sædvanlige er med til, at du aldrig glemmer dit år på efterskole.

På Vestbirk Musik- & Sportsefterskole har vi mange ture ud af huset – både fællesture og linjeture. Her vil du opleve at hvor du nogen gange vil blive udfordret og rykket ud af din comfort-zone.

En Vestbirker kender og tror på sig selv, og de mange oplevelser i fællesskabet med alle de andre Vestbirkere vil være med til at styrke dig – og skabe minder for livet.

skitur til østrig.

Hvert år i januar pakker vi kufferten og drager mod Østrig.

Uanset om du er en meget erfaren skiløber eller helt nybegynder, så lover vi dig en kanon oplevelse.

De sidste mange år har vi været i Loser v. Altaussee i Østrig, hvor vi bor på det nybyggede hotel JUFA Gästhaus – med super gode faciliteter.

Alle elever får af skolen udleveret ski, hjelm, stave og støvler. Du er meget velkommen til selv at medbringe dit udstyr, også snowboard.

I forbindelse med hotellet er der adgang til både café, og indendørs sportshal, hvor vi om aftenen hygger med forskellige turneringer.

Der er booket skiskole til alle i tre dage, som varetages af danske instruktører.

fællesskab.

styrke.

rockshow.

Rockshowet er vores stolthed. Musiklinjen leverer musikken, mens resten af skolen deles om at få alle de andre ender til at mødes.
Vælg mellem grupper som dans, lysproduktion, kostumer, medier eller noget helt andet.

Vi laver en koncert, hvor musik, dans, storskærm og lys i samarbejde skaber historien, der ligeledes har udgangspunkt i en bestemt kunstner.

Vi knokler løs en hel uge, og så viser vi det for op mod 3000 publikummer i løbet af weekenden.

se alle vores rockshows lige her.

introtur til sletten.

Den allerførste tur vi tager på, er en Intro tur til Friluftscenter Sletten v. Himmelbjerget. 

Vi går 25 km derop i K-grupper, hvor vi bruger tiden på at snakke og lære hinanden bedre at kende.

Når vi kommer frem, sover vi i telte og bruger dagene på fede udendørs aktiviteter som klatring/rapelling, SUB Board, kanosejlads, aktivitetsløb, kæmpegynger, svømmetur i søen, lejrbål og masser af hygge. 

Tilbage på efterskolen føles det hele hjemligt efter en tur ud i naturen, og så har du allerede overvundet den første udfordring.

Selvtillid.

udvikling.

gymnastik-opvisninger.

Fra starten af skoleåret vil du blive indtroduceret for fællesgymnastik, hvor vi træner og øver årets gymnastikopvisning.

Alt det vi får lært i løbet af året, kører vi Danmark tyndt med i marts og april måned til ca. 20 opvisninger fordelt over hele landet. Her vil du opleve suset af at stå på opvisningsgulvet foran publikum sammen med alle dine kammerater.

læs mere om gymnastik.

vished.

grobund.

galla.

I december finder vi vores fineste kjoler og skarpeste jakkesæt frem, når vi afholder julegalla.

En aften med hygge, dans, fest og god mad. Køkkenet forkæler os med en 3-retters menu, der danses lancier og så afslutter vi aftenen med et brag af en julekoncert. 

besøg

vestbirk musik- & sportsefterskole