Tidligere elev, DOPHA, skød i går aftes sin efterårstourné i gang med et brag af en koncert!

Sofie Daugaard Andersen, som går under kunstnernavnet, DOPHA, startede i går sin efterårstourné med et brag af en koncert her på Vestbirk.

Badet i scenelysets røde og blå skær fangede Dopha eleverne med sin drømmene dagbogspop – en lyd som er meget kendetegnende for hendes musik.

Vi er altid begejstret for at få gamle Vestbirkere hjem på besøg til koncerter og hylde deres succes. Lige med Dopha er dette dog ikke den eneste grund…

Umiddelbart lyder navnet, DOPHA, måske ikke særligt bekendt, men har man lyttet til P3 eller P4 henover sommeren, har du sikkert hørt hendes musik.

Henover sommeren har Sofie storhittet i radioen og på streamtjenesterne med sangene ”Happy For Me” og ”From September Till June” og tilbage i juni kunne hun bryste sig med at få sin seneste single, ”The Game” udråbt som Ugen Uundgåelige på P3.

I en artikel fra DR Musik snakker de med Sofie om hendes rejse og drømme for fremtiden – en fremtid som mange har spået godt om.
Læs hele artiklen her: https://www.dr.dk/musik/sofie-er-blevet-kaldt-den-naeste-danske-verdensstjerne-det-er-mega-syret

Vi følger selvfølgelig Sofie’s rejse meget tæt og anbefaler alle, som elsker stemningsfyldt og kreativ pop til også at følge med – det er bestemt et lyt værd.