adventure race.

for dig med hang til fart over feltet.

Elsker du at dyrke sport i naturen og prøve kræfter med alt lige fra mountainbike, stand-up paddle (SUP) board til løb og open water swim? Så er Adventure Race på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole noget for dig!

 

hvad er adventure race-linjen?

Adventure Race er en konkurrence, der kombinerer to eller flere udholdenhedsdiscipliner, typisk med orienteringsløb eller navigation som et gennemgående element. Det inkluderer aktiviteter som terrænløb, mountainbikeløb, kajakroning eller klatring. På vores Adventure Race-linje træner vi nogle af de delelementer, du kan støde på under et race: kort og kompas, løb, MTB, kano og kajak, open water swim, stand-up paddle, skydning samt forskellige samarbejdsøvelser.

 

træning og aktiviteter.

I løbet af året vil vi deltage i forskellige Adventure Races, hvor du får mulighed for at teste dine færdigheder i praksis. Træningen på Adventure Race-linjen er alsidig og fokuserer på både individuelle og holdbaserede aktiviteter. Du vil træne kort- og kompasnavigation, lære teknikker til effektiv løb og cykling i terræn, og forbedre dine færdigheder i vandaktiviteter som kajak og open water swimming.

Ud over de tekniske færdigheder er Adventure Race også en rigtig efterskolesport, hvor det gælder om at oparbejde evnen til at samarbejde, kommunikere, tage hensyn og at tage én for holdet. Derfor vil en stor del af træningen også inkludere samarbejdsøvelser og team-building aktiviteter.

 

fysisk og mental træning.

Kroppens grundform er af afgørende betydning i Adventure Race. Undervisningen suppleres derfor af fysisk træning som løb, fitness og svømning. Vi fokuserer på at udvikle både din fysiske og psykiske styrke, og arbejder med, hvordan du kan flytte dine egne grænser gennem mentaltræning.

 

oplevelser og races.

Vi træner intensivt i de forskellige discipliner inden for Adventure Race, og den træning skal selvfølgelig prøves af i praksis. Derfor deltager vi ofte i races, hvor vi tester formen og udfordrer os selv. Vi tager både til efterskole-races og åbne races, hvor du får mulighed for at konkurrere mod andre og opleve spændingen ved et rigtigt Adventure Race.

Derudover tager vi også på ture ud af huset for at træne i forskellige miljøer og prøve nye baner. Disse ture giver dig mulighed for at opleve nye udfordringer og forbedre dine færdigheder i varierede omgivelser.

om vestbirk.

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er beliggende i Jylland og tilbyder et efterskoleophold, hvor der sættes permanente spor. Vi tror på ordentlighed, gode manerer og en varm og omsorgsfuld omgangstone. Vi er overbeviste om, at det gør en forskel at brænde for noget, og vi ønsker at give unge mennesker en bagage med i livet, der sætter dem i stand til at møde det samfund, der ligger efter Vestbirk.

Vi værdsætter værdien af en fælles historie, som hvert år skrives et nyt kapitel til, samtidig med at vi sætter en ære i at være med på noderne og hele tiden udvikle os.

 

værdier og traditioner.

Der er blevet drevet efterskole i Vestbirk i mere end 100 år, og vi har derfor mange stolte traditioner og et stærkt værdisæt. På Vestbirk Musik- & Sportsefterskole viser vi vores elever en vej, som gennem holdninger, oplevelser, omsorg og høj faglighed ruster eleven til sit videre liv.

 

tilmeld dig vores adventure race-linje.

Adventure Race-linjen på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er for dig, der elsker sport i naturen og søger spænding og udfordringer. Gennem en kombination af fysisk træning, tekniske færdigheder og samarbejde vil du udvikle dig både fysisk og mentalt. Du vil få oplevelser, der skaber minder for livet, og en stærk fællesskabsfølelse, der ruster dig til fremtiden.

Kom og vær en del af et spændende år med Adventure Race på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole. Vi ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at udforske dine grænser og potentiale.

styrke.

balance.

undervisning.

I vores Adventure Race-linje træner vi forskellige discipliner, som du vil møde under et løb: navigation med kort og kompas, løb, mountainbike, kano og kajak, open water svømning, stand-up paddle, skydning samt en række samarbejdsøvelser. Gennem året deltager vi i flere Adventure Races.

Adventure Race er ideelt til efterskolelivet, da det handler om at udvikle evner til samarbejde, kommunikation, og at vise hensyn til andre, samtidig med at du deltager i mange spændende og sjove aktiviteter.

Fysisk form er afgørende i Adventure Race. Derfor kombineres undervisningen med fysisk træning som løb, fitness og svømning. Vi fokuserer på at styrke både din fysiske og mentale robusthed, og på hvordan du kan flytte dine egne grænser gennem mentaltræning.

oplevelser.

Vi træner intensivt i de mange discipliner, der er en del af Adventure Race, og denne træning skal naturligvis afprøves i praksis.

Derfor deltager vi ofte i races for at teste vores form. Vi konkurrerer både i efterskole-races og i åbne races.

Desuden tager vi på ture uden for skolen for at træne i forskellige miljøer og udforske nye baner.

adventure race-lærere.

andreas baastrup

Ansvarlig for fodboldlinjen

[email protected]

søren knudsen

fodbold, sammenspil, musikteori, studieproduktion

[email protected]

besøg
vestbirk musik- & sportsefterskole.