ledige

stillinger.

er du interesseret i et job på Vestbirk?

Et job på en efterskole kan være ret anderledes fra andre skolejobs. Uanset om du er lærer eller pedel, så vil du opleve en anderledes hverdag.

 

Se alle vores ledige stillinger nedenfor.

 

gymnastiklærer til drengegymnastik og spring.

 

Vi søger en energisk og kvalificeret gymnastiklærer med særlige kompetencer inden for drengegymnastik og spring. Som en del af et stærkt gymnastikteam vil du ligeledes indgå i undervisningen af alle skolens elever i vores obligatoriske fællesgymnastik, ligesom du er en vigtig brik i planlægningen og udviklingen af efterskolens opvisningsprogram.

Vi forventer af dig, at du brænder for gymnastikken og for at give din begejstring videre til eleverne. Du elsker at stå på undervisningspodiet, og du har evnen til at motivere og engagere unge mennesker.

På Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er gymnastik bidragende til det store efterskolefællesskab. Det er her eleverne mødes på tværs af linjer og interesser, og her hvor vi arbejder sammen om at opbygge relationer, udvikle os og have det sjovt!

 

Vi forventer, at du:

· Selv er en erfaren gymnast – både i rytme og spring
· Har erfaring med at undervise i gymnastik og kan lide at være på!
· Lader dig inspirere af nye tendenser og inkorporerer det i din undervisning
· Har erfaring med at skabe og sammensætte et spændende og seværdigt opvisningsprogram
· Er energisk, motiverende og har masser af gåpåmod
· Brænder for at have med unge mennesker at gøre

 

Vi tilbyder:

· Et struktureret og engageret gymnastikteam, bestående af fire kollegaer, hvor forberedelse, undervisning og evaluering foregår sammen i gymnastikteamet
· Et arbejdsmiljø der bygger på en positiv, tillidsfuld og løsningsorienteret tilgang til omverdenen
· Evt. andre fag/aktiviteter efter aftale

 

Team Vestbirk står klar til at byde dig velkommen.

På Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er fællesgymnastikken samlingspunktet for eleverne gennem hele deres efterskoleophold. Flere af skolens elever har aldrig lavet gymnastik før, når de

starter på skolen. På tværs af klassetrin og interesser samles vi om at have det sjovt, om at udvikle os sammen gennem gymnastikken og om at lave en rigtig flot opvisning.

Springundervisning er 2-3 gange om ugen, hvoraf den ene gang foregår i et springcenter.

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole tæller 185 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Vi har fire linjer: Musik, Ridning, Fodbold og en Kombilinje. Vi er 24 fuldtidsansatte lærere og en del timelærere. Vi er et stærkt og erfarent team, der gerne står til rådighed for faglig og pædagogisk sparring. Vi er ambitiøse, målrettede og stiller store krav til både os selv og eleverne.

 

Tiltrædelse 1. august 2024.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation for forstandere, viceforstandere og lærere ansat ved efterskoler og husholdnings- og håndarbejdsskoler. Ansøgning sendes som samlet PDF-fil til [email protected] senest d. 5. juni 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til viceforstander Kim Jürgensen på [email protected]

besøg
vestbirk musik- & sportsefterskole.