kreativt design.

en kreativ efterskole i Jylland.

Velkommen til Vestbirk Musik- & Sportsefterskole, hvor vi tilbyder en dynamisk og engagerende undervisning på linjen for Kreativt Design. Her kan du udfolde dine kreative evner og prøve kræfter med en bred vifte af kunstformer.

 

slip fantasien løs.

På vores kreative linje inviterer vi dig til at udforske forskellige stilarter, metoder og genrer. Uanset om du interesserer dig for maleri, grafik, keramik eller tekstilarbejde, har vi noget for dig. Du behøver ingen særlige forkundskaber for at deltage – vi tror på, at alle kan lære og udvikle sig kreativt.

undervisning og læring.

Undervisningen hos os er tilrettelagt, så alle kan være med. Vi arbejder med en række forskellige materialer og teknikker, herunder grafik, keramik, maleri, læderarbejde, skulptur og meget mere. Du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige kunstformer og finde din egen kreative vej.

 

skab i fællesskab.

En stor del af vores undervisning handler om at skabe i fællesskab. Du bliver en del af et kreativt miljø, hvor vi inspirerer hinanden og deler vores ideer. Sammen udvikler vi projekter, der afspejler vores fælles passion for kunst og design. Vi bruger nettet flittigt til at søge inspiration og holde os opdateret på de nyeste teknikker og trends.

 

et åbent kreativt værksted.

Vores kreative værksted er åbent for dig i fritiden, så du kan arbejde på dine projekter, når inspirationen rammer. Vi tror på, at den kreative proces ikke bør begrænses af tidsplaner, og derfor har du fri adgang til vores faciliteter, så du kan fordybe dig i dine projekter i dit eget tempo.

udstillinger og præsentationer.

Alle de kreationer, du laver i løbet af året, vil blive udstillet og vist frem for resten af skolen. Dette giver dig mulighed for at dele dine værker med dine klassekammerater og få feedback fra et bredere publikum. Du vil også være med til at lave udsmykning til skolens mange arrangementer, hvilket giver dig chancen for at sætte dit præg på skolens visuelle identitet.

 

en skole med hjerte og tradition.

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole er ikke bare en kreativ efterskole – vi er en skole med noget på hjerte. Vi tror på ordentlighed, gode manérer og en varm og omsorgsfuld omgangstone. Vi ønsker at give dig en bagage med i livet, der sætter dig i stand til at møde det samfund, der ligger efter Vestbirk. Vores værdier og traditioner har skabt en stærk og støttende skolekultur, hvor alle elever kan føle sig velkomne og værdsatte.

 

personlig udvikling gennem kreativitet.

På linjen for Kreativt Design vil du ikke kun udvikle dine kunstneriske færdigheder, men også din personlige og sociale udvikling. Gennem arbejdet med kreative projekter lærer du at samarbejde, kommunikere og tage ansvar. Du vil få mod på at fejle og lære af dine fejl, hvilket er en vigtig del af den kreative proces. På Vestbirk tror vi på, at det er gennem prøvelse og fejl, at de største kunstværker skabes.

inspirerende lærere og mentorer.

Vores undervisere på linjen for Kreativt Design er passionerede og erfarne inden for deres respektive områder. De fungerer både som lærere og mentorer, der støtter og guider dig gennem dine kreative udfordringer. De vil inspirere dig til at tænke ud af boksen og udfordre dine egne grænser.

 

fremtidsmuligheder.

Et ophold på vores kreative efterskole åbner dørene til mange fremtidsmuligheder. Uanset om du drømmer om en karriere inden for kunst, design eller et helt andet felt, vil de færdigheder og erfaringer, du opnår hos os, ruste dig godt til din videre rejse. Du vil lære at tænke kreativt og innovativt, hvilket er værdifulde egenskaber i enhver fremtidig karriere.

 

udforsk dine kreative evner.

Vestbirk Musik- & Sportsefterskole tilbyder en unik mulighed for at udforske og udvikle dine kreative evner i et støttende og inspirerende miljø. Vores linje for Kreativt Design er skabt for at give dig frihed til at udfolde dine ideer og skabe fantastiske projekter i samarbejde med ligesindede. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et år fyldt med kreativitet, læring og uforglemmelige oplevelser.

Hvis du er klar til at tage springet og blive en del af vores kreative fællesskab, så er Vestbirk Musik- & Sportsefterskole det perfekte valg for dig. Vi ser frem til at se dig slippe fantasien løs og skabe noget helt unikt!

styrke.

balance.

undervisning.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

oplevelser.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

kreativt design lærere.

anna dircks

Dansk, tysk

[email protected]

besøg
vestbirk musik- & sportsefterskole.